Dr. Jadranka Sokol

Dr. Jadranka Sokol

“Koža je najveći organ našeg tijela, ona signalizira što se u organizmu događa, na njoj se sve vidi, a njeno liječenje povezuje razne grane medicine. Liječenje kožnih bolesti je izazov koji me ispunjava.“
Scroll Down

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti Poliklinike Sokol d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

O nama

Poliklinika Sokol je centar za dermatovenerologiju i medicinsku kozmetologiju. Svoja vrata vama smo otvorili u veljači 2010.

Pružamo usluge liječenja u dermatovenerologiji i nove metode u medicinskoj kozmetologiji. Poliklinika Sokol djeluje uz dugogodišnje iskustvo i tradiciju liječenja dr. Jadranke Sokol.

Opširnije

Usluge

Blog / Novosti

Briga o madežima tijekom ljeta

Briga o madežima tijekom ljeta

U susret ljetu uvijek se pitamo kako zaštiti madeže. Evo nekoliko savjeta što činiti tijekom ljetnih mjeseci.

Zašto se kemijski pilinzi ne preporučuju ljeti?

Zašto se kemijski pilinzi ne preporučuju ljeti?

Skinbetter Science AlphaRet Professional Peel System

Skinbetter Science AlphaRet Professional Peel System

Skinbetter Science AlphaRet Professional Peel System predstavlja inovativan pristup u kozmetičkim tretmanima koji kombinira vrhunsku tehnologiju i inovativne sastojke kako bi postigao vidljive rezultate u poboljšanju kože. Ovaj profesionalni tretman dizajniran je kako bi pružio dubinsku revitalizaciju kože, umanjio fine linije i bore te poboljšao teksturu kože.