Dr. Jadranka Sokol

Dr. Jadranka Sokol

“Koža je najveći organ našeg tijela, ona signalizira što se u organizmu događa, na njoj se sve vidi, a njeno liječenje povezuje razne grane medicine. Liječenje kožnih bolesti je izazov koji me ispunjava.“
Scroll Down

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti Poliklinike Sokol d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

O nama

Poliklinika Sokol je centar za dermatovenerologiju i medicinsku kozmetologiju. Svoja vrata vama smo otvorili u veljači 2010.

Pružamo usluge liječenja u dermatovenerologiji i nove metode u medicinskoj kozmetologiji. Poliklinika Sokol djeluje uz dugogodišnje iskustvo i tradiciju liječenja dr. Jadranke Sokol.

Opširnije

Usluge

Blog / Novosti

NANOSOFT mikro iglice i NCTF 135 HA

NANOSOFT mikro iglice i NCTF 135 HA

INDIBA® je puno više od uređaja; to je metoda rada

INDIBA® je puno više od uređaja; to je metoda rada

INDIBA Beauty je neinvazivna tehnologija, koja postoji više od 35 godina. Od prvog tretmana s INDIBA® započinje proces vraćanja izgubljene elastičnosti kože, dolazi do povećanja proizvodnje kolagena i elastina, smanjuje se masnoća, povećava se protok krvi, a koža započinje regeneraciju.

Dermapen Microneedling

Dermapen Microneedling

Dermapen tretman je siguran i djelotvoran postupak za pomlađivanje lica, uklanjanje i ublažavanje ožiljaka, strija, bora i pigmentacije kože mikroiglicama. Kombinacijom učinka mikro iglica te dubinskog hranjenja i hidratacije kože, ovaj tretman uspješno uklanja estetske nedostatke i vraća koži baršunast sjaj, glatkoću i zategnutost.