Dr. Jadranka Sokol

Dr. Jadranka Sokol

“Koža je najveći organ našeg tijela, ona signalizira što se u organizmu događa, na njoj se sve vidi, a njeno liječenje povezuje razne grane medicine. Liječenje kožnih bolesti je izazov koji me ispunjava.“
Scroll Down

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti Poliklinike Sokol d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

O nama

Poliklinika Sokol je centar za dermatovenerologiju i medicinsku kozmetologiju. Svoja vrata vama smo otvorili u veljači 2010.

Pružamo usluge liječenja u dermatovenerologiji i nove metode u medicinskoj kozmetologiji. Poliklinika Sokol djeluje uz dugogodišnje iskustvo i tradiciju liječenja dr. Jadranke Sokol.

Opširnije

Usluge

Blog / Novosti

Skinbetter Science AlphaRet Professional Peel System

Skinbetter Science AlphaRet Professional Peel System

Skinbetter Science AlphaRet Professional Peel System predstavlja inovativan pristup u kozmetičkim tretmanima koji kombinira vrhunsku tehnologiju i inovativne sastojke kako bi postigao vidljive rezultate u poboljšanju kože. Ovaj profesionalni tretman dizajniran je kako bi pružio dubinsku revitalizaciju kože, umanjio fine linije i bore te poboljšao teksturu kože.

NANOSOFT mikro iglice i NCTF 135 HA

NANOSOFT mikro iglice i NCTF 135 HA

Nanosoft iglice za primjenu mezoterapijskih koktela pružaju jedinstveno rješenje za tretman lica, vrata i dekoltea. One su standardizirane što postupak čini ugodnijim, preciznijim sa dokazano dobrim rezultatima.

INDIBA® je puno više od uređaja; to je metoda rada

INDIBA® je puno više od uređaja; to je metoda rada

INDIBA Beauty je neinvazivna tehnologija, koja postoji više od 35 godina. Od prvog tretmana s INDIBA® započinje proces vraćanja izgubljene elastičnosti kože, dolazi do povećanja proizvodnje kolagena i elastina, smanjuje se masnoća, povećava se protok krvi, a koža započinje regeneraciju.