AKCIJA

Nudimo vam odličnu akciju do kraja kolovoza! Pri kupnji paketa od 4 tretmana dajemo popust 20%

Nakon velikih vrućina, boravka na suncu i uživanja u morskim radostima vrijeme je posvetiti koži više pažnje. Pripremili smo vam popust od 20% na pakete 3 različita tretmana kako biste mogli koži vratiti sjaj, njegovati ju i dubinski ju očistiti.

ZO BAGI RED CARPET PEEL je savršeni piling koji se može napraviti u pauzi za ručak. Prikladan je za sve tipove kože, a doprinosi blistavom izgledu i zdravlju kože bez iritacija i potrebe za oporavkom.

potiče epidermalnu obnovu

• smanjuje pojavu komedona

• kontrolira izlučivanje sebuma

• zaglađuje kožu i ujednačuje ton

• popravlja pigmentaciju kože

• smanjuje pojavu finih linija

HYDRAFACIAL kao svojevrstan piling djeluje na dubinsko čišćenje i hidrataciju kože. Pomaže u liječenju raznih stanja kože kao što je suhoća, proširene pore, plitke bore, poboljšava izgled, ton i strukturu kože, uklanja površinske mrtve stanice kože i omogućuje bolje prodiranje seruma za lice prilagođenih vašem tipu kože.

CARBOXY tretman povećava elastičnost kože, djeluje na bolju cirkulaciju, pospješuje regeneraciju postojećeg kolagena te stimulira stvaranje novog. Postiže se anti-age i lifting učinak, hidratacija kože, ali i koluti ispod očiju su manje vidljivi.

Za koji god od tretmana se odlučite sigurni smo da ćete ovim tretmanima svojoj koži pružiti najbolju njegu.

 

Share