Dermapen Microneedling

Dermapen tretman je siguran i djelotvoran postupak za pomlađivanje lica, uklanjanje i ublažavanje ožiljaka, strija, bora i pigmentacije kože mikroiglicama. Kombinacijom učinka mikro iglica te dubinskog hranjenja i hidratacije kože, ovaj tretman uspješno uklanja estetske nedostatke i vraća koži baršunast sjaj, glatkoću i zategnutost.

DJELOVANJE TRETMANA

Dermapen 4™ uređaj koji koristimo u Poliklinici Sokol je zadnja generacija microneedling uređaja. Dermapen 4 je najnoviji uređaj vrhunske firme Dermapenworld, koja je kreirala prvi automatski microneedling pen. Visokokvalitetan uređaj za profesionalnu upotrebu baziran je na najnovijim dostignućima digitalne microneedeling tehnologije u mezoterapijskim tretmanima. Odlikuje ga superiorna kvaliteta izrade, velika snaga i beskompromisna kvaliteta iglica. Zato donosi odlične rezultate - serum prodire dublje u kožu uz više kanala i bitno manje boli. Dermapen 4™ je do 104 % brži od ostalih uređaja za microneedling. Ima više iglica - koje su bitno tanje i postižu brzinu od 1920 kanala u sekundi. Tretman kraće traje, a dobro ga podnosi i nježna i tanka koža.

Mikro iglice tijekom tretmana prodiru u kožu, stvarajući sitne kanale. To aktivira prirodne mehanizme obnavljanja kože. Stvaraju se nove stanice, a produkcija kolagena se povećava - tako se koža popunjava, vraćajući svoju gustoću koju zamjećujemo kroz punoću, glatkoću i zategnutost. Tijekom tretmana nanosimo snažan koktel hijaluronske kiseline, vitamina i peptida. Sitni kanali od mikro iglica otvaraju put u dublje slojeve kože, pa koža prima do 80 % više hranjivih tvari u duboke slojeve kože. To ojačava djelovanje tretmana i dodatno doprinosi regeneraciji i revitalizaciji kože.

Microneedling je metoda koja potiče prirodne regeneracijske procese - zato je potrebno neko vrijeme da se koža obnovi i popuni novim kolagenom. Nakon što zamijetite prve rezultate, iz dana u dan koža će biti sve ljepša i svježija. Proces regeneracije započinje nakon tretmana, a nastavlja se i do godinu dana nakon tretmana mikro iglicama.

Dp Dermaceuticals™ kozmatika - za bolji efekt microneedling tretmana

U ovom tretmanu koristimo Dp Dermaceuticals™ preparate, Dermapen proizvode, specijalno razvijene za microneedling tretmane. Dp Dermaceuticals™ preparati rezultat su višegodišnjih znanstvenih istraživanja, a njihovu su djelotvornost pokazala testiranja u tisućama dermatoloških klinika širom svijeta. Baziraju se na spoznajama nagrađenim Nobelovom nagradom. Riječ je o telomerima, čija duljina govori o starosti stanice. Dp Dermaceuticals™ sadrže aktivne tvari koje djeluju na molekularnoj razini i time vraćaju biološki sat stanice unazad. Dp Dermaceuticals™ koriste i hijaluronske kiseline raznih molekularnih težina i inovativnu Calphasones tehnologiju koja posebnom formulom pomaže koži obnoviti i očuvati zaštitnu barijeru.

KOME JE OVAJ TRETMAN NAMIJENJEN

Dermapen terapija mikroiglicama namijenjena je svim osobama koje žele pomladiti svoju kožu ili otkloniti estetske nedostatke. Posebno dobre rezultate pokazuje kao tretman za:

 • ublažavanje i smanjenje bora
 • zatezanje kože
 • ujednačavanje tena
 • ublažavanja akni
 • sužavanje proširenih pora
 • uklanjanje i ublažavanje strija i ožiljaka
 • tretiranje hiperpigmentacija

TRAJANJE I UČESTALOST TRETMANA

Ovisno o ciljevima i stanju kože, tretman mikro iglicama potrebno je ponoviti više puta. Anti age tretmani prve rezultate pokazuju već nakon tri tretmana, dok je za tretiranje dubokih ožiljaka potrebno napraviti i šest do osam tretmana. Važno je između tretmana napraviti pauzu od tri do četiri tjedna. Normalno je da lice po završetku tretmana bude crveno i toplije no inače. To je očekivana i normalna reakcija kože. Kroz sat ili dva koža toplina i crvenilo će se smanjiti, a nakon 24 sata i potpuno normalizirati. Mjesec dana nakon tretmana izbjegavajte direktno sunce i solarij. Sve savjete i preporuke o njezi vaše kože nakon tretmana dobit ćete od naših stručnih kozmetičarki.

Terapija mikro iglicama je siguran tretman za osobe svih dobi i stanja kože - ne preporučuje se samo u sljedećim slučajevima:

 • imate svježe, otvorene ili upaljene rane ili opekline
 • bolujete od bolesti krvarenja ili poremećaja zaustavljanje krvarenja
 • uzimate lijekove koji sadrže izotretinoin
 • alergični ste na nehrđajući čelik ili anestetike koji se koriste

Tretman se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

 

Share