NANOSOFT mikro iglice i NCTF 135 HA

Nanosoft iglice za primjenu mezoterapijskih koktela pružaju jedinstveno rješenje za tretman lica, vrata i dekoltea. One su standardizirane što postupak čini ugodnijim, preciznijim sa dokazano dobrim rezultatima.

Nanosoft iglice za primjenu mezoterapijskih koktela pružaju jedinstveno rješenje za tretman lica, vrata i dekoltea. One su standardizirane što postupak čini ugodnijim, preciznijim sa dokazano dobrim rezultatima. Sastoje se od 3 mikro "iglice" dužine 0,6 mm koje su izrađene od silikonskog kristala. Koriste se za posebno osjetljiva područja kao što su vrat, područje oko usnica i oko očiju.

Tretman je minimalno invazivan, jednostavan i gotovo bezbolan. Rizik od nastajanja modrica je sveden na najmanju moguću mjeru.

Nanosoft iglice koristimo uz proizvod NCTF 135HA. To je biorevitalizirajuća otopina koja sadrži 59 aktivnih sastojaka: neumreženu hijaluronsku kiselinu, New Cellular Treatment Factor /NCTF/, 12 vitamina, 6 minerala, 5 nukleinskih kiselina, 24 aminokiselina i 6 koenzima.

Prvi puta je proizveden 1978.g. i od tada do danas je izdržao test vremena u konkurenciji brojnih novih "boostera". Potiče aktivnost fibroblasta koji su odgovorni za stvaranje kolagena i elastina što posljedično izglađuje fine bore, dubinski hrani kožu, povećava gustoću kože i vraća joj sjaj.

Ubrizgavanje ide do savršene dubine od 0,6 mm. Prilikom aplikacije stvaraju se male papule iz kojih se proizvod širi po dermisu. Za 24 sata se povuku i na koži više nema tragova uboda.

NCTF 135 HA možemo primijeniti uvijek kada želimo smanjiti fine bore na licu, vratu, području dekoltea, povećati elastičnost kože, smanjiti veličinu pora, ublažiti podočnjake, hiperpigmentacije, te ciljano obnoviti kosu.

 

Share